Okos IP kamerák

A Yale beltéri okos IP kamerákkal folyamatosan 720HD / 1080HD felbontásban ellenőrizheted, hogy mi történik az általad megfigyelni kívánt helyiségben. A kamerák észlelik a látótávolságon belüli mozgásokat és hangokat, így mindenről tudni fogsz.

Lásd otthonodat, bárhol is vagy a világban!

Az új All In One kamerának köszönhetően a bejáratok körüli minden mozzanatról is értesítést kapsz. All In One kamerádat helyezheted kintre és bentre is.  Sötétben a beépített LED vaku azonnal bekapcsol, így figyelmezteti is a nem kívánt látogatót.

Yale beltéri okos IP kamerád nem csak otthonod, vagy üzlethelyiséged belső megfigyelésére jó. Használhatod bébiőrként is, mellyel nyomon követheted gyermeked alvását és az ébrenlét minden mozzanatát. Mozgás észlelése esetén azonnali értesítést kapsz telefonod Yale View applikációjának köszönhetően. Amennyiben microSD kártyát is teszel IP kamerádba, folyamatos felvételt készít mozgásészlelés esetén, melyet okostelefonod segítségével vissza is nézhetsz és le is menthetsz.

Beltéri IP kameráidat össze is kapcsolhatod kültéri kamerarendszered rögzítő egységével. Yale-esítsd otthonod, válaszd a külső-belső megfigyelést egy applikáció használatával a Yale View-nak köszönhetően.

Yale IP kamera bemutató videó

Az okos IP kamerák legfontosabb tulajonságai

Yale okos IP kamerák

Az okos IP kamerák legfontosabb tulajonságai

Yale okos IP kamerák

error: Védett tartalom!