yale okosotthon

yale okosotthon

Termékeink

Ismerje meg termékeinket

Digitális ajtókitetkintők

Digitális kitekintők

Az ajtókitekintők új generációja. A kiváló képminőségnek köszönhetően mindenkinek ideális megoldás, legyen szó idősekről, gyengén látókról vagy idősekről. Egyszerűek, de nagyon okosak, bármilyen hagyományos kukucskáló helyére könnyedén felhelyezhetőek.

Okos kültéri kamerarendszerek – CCTV

Okos kültéri kamerarendszerek – CCTV

Az okos kültéri kamerarendszerünk lehetővé teszi, hogy akkor is szemmel tartsd otthonodat, mikor távol vagy. A kamerák még éjjel, illetve rossz időjárás esetén is kiváló minőségű felvételeket biztosítanak. A Yale View alkalmazás segítségével bármikor és bárhonnan ellenőrizheted, hogy mi történik a környéken.

Okos IP kamerák

Okos IP kamerák

A Yale beltéri okoskamerákkal folyamatosan 720HD felbontásban ellenőrizheted, hogy mi történik otthonodban. A kamerák észlelik a látótávolságán belüli mozgásokat és hangokat, így mindenről tudni fogsz. Lásd otthonodat, bárhol is vagy a világban!

Okoszárak

Okoszárak

A Yale ENTR zárak egyszerű, kulcs nélküli hozzáférést tesznek lehetővé. Sehova nem kell kulcsot vinned magaddal, hiszen a zárakat ki tudod nyitni pin kóddal, ujjlenyomat olvasóval, távirányítóval vagy okostelefonoddal Bluetoothon keresztül az applikáció segítségével.

Okos riasztórendszerek

Okos riasztórendszerek

Nézz rá otthonodra bárhonnan és bármikor! Az okostelefonos applikáció segítségével bárhonnan beriaszthatod otthonodat vagy hatástalaníthatod a riasztást. Amennyiben a riasztó rendszer mozgást érzékel, értesítést küld a telefonodra. Vezeték nélküli rendszereinkhez akár 40 különböző kiegészítőt is csatlakoztathatsz így az egész házra kiterjedő biztonsági rendszert hozhatsz létre.

error: Védett tartalom!